Connect with us

Online

Sådan fungerer Bing Ads

I dag er online markedsføring større end nogensinde før, og det kan der være mange gode grunde til. En af de helt store er selvfølgelig, at kunderne bruger stadig mere tid online, og at det efterhånden er her, man skal fange dem, hvis man skal have fat i dem på naturlig vis. Som danskere bruger vi i hvert fald en stor del af vores tid på internettet, og vi bruger det til lidt af hvert. Vi bruger det på arbejdet, i fritiden, og sågar hvis vi skal på indkøb. Lige netop derfor er det oplagt også at markedsføre sin virksomhed online, og det gør sig selvfølgelig i særdeleshed gældende, hvis man udelukkende er online baseret.

Nå dem, når de vil nå dig

Der er imidlertid rigtig mange tilgange til det at markedsføre sig online, og der er ikke nødvendigvis en måde, der er mere korrekt end en anden. I stedet handler det alt sammen om dig, din virksomhed og den situation, I står i. Den optimale måde at markedsføre jer på afhænger nemlig af ting såsom jeres markedsføringsbudget, jeres målgruppe, og sågar den prisklasse jeres produkter eller services rangerer i.

Der er dog ingen tvivl om, at en af de bedste måder at nå forbrugeren er ved at nå dem, når de helt frivilligt opsøger et produkt som dit. Det kan man som virksomhed sørge for ved at indgå et annonceringssamarbejde med en søgemaskine såsom Bing. Bing er nemlig, stik imod hvad mange tror, langt fra blevet udkonkurreret. Faktisk står søgemaskinen stadigvæk for op mod 25% af alle de søgninger, der bliver foretaget på internettet. Ydermere har Bing faktisk deres helt eget system til samarbejde med annoncører, som faktisk er overraskende let at bruge ved navn Bing Ads. Selvom du ikke føler dig særligt lærd udi teknologi eller internettet, kan du derfor sagtens stadig bruge Bing Ads.

Bing Ads

Udover den enorme brugervenlighed er der dog også mange andre gode ting ved Bing Ads. Som nævnt kommer der for eksempel stadig rigtig mange søgninger gennem Bing hver eneste dag, og hver af dem er en potentiel kunde, som tager din kampagne på Bing Ads på ordet. Ydermere er der langt mindre konkurrence om pladserne, end der er på andre lignende platforme, fordi mange virksomheder ikke har fået øjnene op for, hvor stort et marked Bing stadig er.

Bing Ads fungerer ved, at du bestemmer dig for en række søgeord, som du godt kunne tænke dig at optræde på. Når kunden søger efter lige netop det, optræder din annonce så i toppen af skærmen og bliver derved gjort betragteligt mere synlig. Kunden får altså først din annonce, når de selv opsøger lignende produkter, og det gør annoncerne betydeligt mere målrettede, hvilket i sidste ende også betyder en større succesrate.

Der findes enormt mange taktikker og teorier om, hvordan man griber Bing Ads bedst an, men i sidste ende handler det mest af alt om dit budget og dine ambitioner.

Fortsæt med at læse
Klik for at kommentere

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Online

Derfor skal du købe dine dyner online

Kvinde køber ting på nettet med bærbar

Internettet bringer os hele tiden ny glæder. For i takt med at vi alle bruger internettet mere og mere til stort set alt hvad vi foretager os, så begynder flere og flere virksomheder at flytte deres salg online. Dette betyder at du som forbruger kan købe stort set hvad som helst, lige fra din sofa.

Det er nemmere at vælge den rette dyne

En af disse mange forskellige varer og ydelser, som du kan købe online, er dyner. Fordelene ved at købe sådan noget online er mange.

En af dem er blandt andet at du får det bedste overblik over hvilke dyner forretningen tilbyder. Nogle vil måske påstå at det får du også i en fysisk butik. Men prøv at tænke tilbage på hvor mange gange du har stået i en butik og de så ikke lige har det du mangler eller gerne ville se på, fordi det er udsolgt. Selvom nogle varer, også kan være udsolgte på nettet, så kan du stadig læse om dem og se billeder af det. Plus det er nemmere at holde øje med hvornår de kommer på lager igen, for det kræver bare nogle få klik. På den måde vil du nemmere kunne vælge den rette dyne, hvis du køber den over nettet i stedet for i en butik. For du vil have alle de nødvendige oplysninger.

Du sparer tid

En anden fordel er at du kan spare en masse tid ved at købe dyner over nettet. Du vil nemlig spare den tid det tager dig at køre ned til butikken.  Især hvis du ender med at skulle besøge butikken flere gange, for både at sikre dig at det er netop den dyne der er den rette eller for at tjekke om de nu endelig har fået den dyne hjem, som du gerne vil se. Alt dette kræver en masse tid. Men når man blot besøger en online butik, så tager det kun nogle få sekunder før man har mulighed for at se på alle de dyner der er.

Dette er især en fordel nu hvor mange arbejder lange dage og der derfor ikke er så meget fritid til overs. Og skal man være ærlig hvor ofte vil du så helst bruge denne sparsomme tid på at tage hen i en butik der sælger dyner?

Det er nemmere at prøve den derhjemme

En tredje fordel ved at købe sine dyner over nettet er at man her ofte har en lidt længere periode hvor man har mulighed for at skifte mening. Dette åbner nogle muligheder op for at du kan få lov til at prøve dynen af og se om den for eksempel er købt i den rigtige længde eller om den er for varm eller kold. Nogen som det ofte er ret svært at vurdere, når man står nede i en butik. Dog er det en god ide lige at sikre sig hvor lang denne periode er og om der er visse krav man skal tage hensyn til. Sådan at du ikke ender med den forkerte dyne og heller ikke kan returnere den.

Fortsæt med at læse

Online

Hvorfor man burde købe kondomer på nettet

Person skriver på sort tastatur

Kondomer er for mange en nødvendighed i dagligdagen. Ja, faktisk er det en rigtig god ide at bruge kondom for at beskytte dig selv og din sexpartner, når du har sex. Selvom det er ganske normalt, og mange af os bruger dem jævnligt, så er der ikke mange, der synes, at det er særligt sjovt at skulle købe dem i en fysisk butik. Denne oplevelse kan du fuldstændig undgå ved at købe kondomer på nettet. Udover at du slipper for den, for mange af os, flove oplevelse i butikken, så får du også mange andre fordele ved at købe dine kondomer over internettet. Du har et meget større udvalg, og kan derfor prøve mange flere forskellige og sjove versioner af det famøse stykke gummi. Gode priser og hurtig levering er endnu flere af de mange fordele, du får med i købet over nettet.

Hurtig og diskret levering

Når man bestiller kondomer eller andet sexlegetøj over nettet er det for mange danskere vigtigt, at indpakningen er diskret. Derfor gør netbutikkerne ekstra meget ud af netop dette. Derfor kan du være helt sikker på, at du altid vil modtage dine kondomer i diskrete indpakninger, der ikke vil vække den store opsigt. Det er netop en af de store fordele ved at bestille kondomer over nettet. Ingen vil altså bide mærke i, hvad du har bestilt, og du vil derfor undgå pinlige eller flove episoder i forbindelse med dine køb af kondomer. Derudover er det altid rart at modtage sine online bestillinger hurtigt og sikkert.

Stort udvalg

Måske har du ofte stået nede i den fysiske butik eller i dit lokale supermarked og skulle vælge imellem to slags helt almindelige typer af kondomer. Når du shopper kondomer på nettet vil du opdage, at kondomverdenen er meget mere end det. Der findes et utal af forskellige varianter og variationer indenfor kondomer. Alle disse muligheder vil kun være få klik væk, når du er handler kondomer fra kontorstolen eller sofaen.

Du kan være sikker på, at du vil støde på varianter af kondomer, som du aldrig havde drømt om fandtes. Det betyder, at du kan prøve forskellige slags kondomer og måske få et anderledes og sjovere syn på det at bruge kondom. Det behøver nemlig slet ikke være kedeligt.

Find det kondom, der passer dig

Når du opdager det enorme udvalg indenfor kondomer, der findes på nettet, vil du helt klart finde varianter, som du synes er virkelig fantastiske. Om det er den helt tynde version, du næsten ikke vil mærke eller den mere specielle variant med riller eller dubber, der kan peppe dit sexliv op, så har du mulighed for at finde frem til den type, der gør dit sexliv allerbedst.

En vigtig detalje, når det kommer til kondomer er størrelsen på den. Det er nemlig utrolig vigtigt, at du bruger et kondom, der passer til din penis i størrelsen. Derved kan du slippe for uheldige episoder, hvor kondomer sprækker eller endda falder helt af. På nettet kan du finde forskellige størrelser, og derfor finde den rigtige størrelse for dig.

Fortsæt med at læse

Online

Pas på, du ikke bliver snydt, hvis du sælger smykker online

Dame bruger sølvlaptop til at sælge på nettet

Nethandel er i dag en af de største handelsportaler. Det er uanset hvad der sælges og købes, så kan man stort set altid gøre et godt kup. Desværre forefindes der også svindlere derude. Det er disse personer du skal passe på. Hvis du sælger smykker online, er der nogle forholdsregler du bør have med i tankerne inden du lægger dine ting til salg. Ved at købe og sælge rigtigt, undgår du faldgruberne.

Sælg dine smykker korrekt

Hvis du sælger nogle smykker af høj værdi, kan det være en fordel at gå til den lokale smykkehandler. Det er ikke sikkert han vil hjælpe med at sælge disse videre. Men i alle værdifulde smykker står der et nummer. Dette nummer kan kædes sammen med hvem der ejer eller har ejet smykkerne. Ved at have dette nummer sammen med dine smykker. Hvis du sælger dine smykker, skal du sammen gå til en guldsmed, som kan hjælpe med at registrere din handel. Dette kan være en fordel, i tilfælde af din køber er en svindler.

Vurdering af dine smykker

Du kan få vurderet dine smykker i samarbejde med en guldsmed. Der forefindes også andre smykkeeksperter, som kan hjælpe med at vurdere smykkernes værdi. Dog kan det være en udfordring at sælge smykker til private købere. De falske købere er mere snu, end man går og regner med. Derfor bør du have nogle af disse forholdsregler ved private handler:

  • Læg aldrig billeder op på internettet af dine dyre smykker. Hvis du vil sælge dyre smykker på gul og gratis eller den blå avis, er chancen for indbrud væsentligt højere.
  • Mød aldrig nogle personer der er interesseret i dine smykker hjemme på din private bopæl. Hvis det er falske personer der ved, at du ejer værdifulde smykker samt kender din adresse kan du risikere indbrud efterfølgende.
  • Hvis det er større pengebeløb der sælges for, kan det være en god ide at mødes hos en smykkeforhandler, en advokat eller i din bank. Herpå har du også vidner til handlen forløber ordentligt. Dette er mest aktuelt hvis smykkerne har høj værdi.
  • Tjek personen ud, der er interesseret i dine smykker. Slå personens telefon nummer op. Kommer der ikke noget frem, så prøv at gå i mobilepay, og lad som om du vil overføre en krone. Du skal ikke overføre, men når du taster nummeret ind, kommer personens navn frem. Hvis vedkommende hverken har mobilepay eller et nummer man slå op, kan det være dine alarmklokker skal ringe lidt.

Heldigvis er de fleste mennesker ærlige

Der findes heldigvis også reale mennesker. Hvis du har en interesseret køber, kan I mødes offentligt og her kan du vise billeder af dine smykker. Er vedkommende interesseret i en handel, kan I sammen tage i banken. Her bør du oplyse personalet om at I kommer, og hvad der skal ske. Arranger gerne en vagt eller lignende person som kan stå i baggrunden mens handlen finder sted. Går handlen ikke igennem, oplys banken.

Fortsæt med at læse

Trending

Copyright © 2019 OSL.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk