Connect with us

Online

Pas på, du ikke bliver snydt, hvis du sælger smykker online

Dame bruger sølvlaptop til at sælge på nettet

Nethandel er i dag en af de største handelsportaler. Det er uanset hvad der sælges og købes, så kan man stort set altid gøre et godt kup. Desværre forefindes der også svindlere derude. Det er disse personer du skal passe på. Hvis du sælger smykker online, er der nogle forholdsregler du bør have med i tankerne inden du lægger dine ting til salg. Ved at købe og sælge rigtigt, undgår du faldgruberne.

Sælg dine smykker korrekt

Hvis du sælger nogle smykker af høj værdi, kan det være en fordel at gå til den lokale smykkehandler. Det er ikke sikkert han vil hjælpe med at sælge disse videre. Men i alle værdifulde smykker står der et nummer. Dette nummer kan kædes sammen med hvem der ejer eller har ejet smykkerne. Ved at have dette nummer sammen med dine smykker. Hvis du sælger dine smykker, skal du sammen gå til en guldsmed, som kan hjælpe med at registrere din handel. Dette kan være en fordel, i tilfælde af din køber er en svindler.

Vurdering af dine smykker

Du kan få vurderet dine smykker i samarbejde med en guldsmed. Der forefindes også andre smykkeeksperter, som kan hjælpe med at vurdere smykkernes værdi. Dog kan det være en udfordring at sælge smykker til private købere. De falske købere er mere snu, end man går og regner med. Derfor bør du have nogle af disse forholdsregler ved private handler:

  • Læg aldrig billeder op på internettet af dine dyre smykker. Hvis du vil sælge dyre smykker på gul og gratis eller den blå avis, er chancen for indbrud væsentligt højere.
  • Mød aldrig nogle personer der er interesseret i dine smykker hjemme på din private bopæl. Hvis det er falske personer der ved, at du ejer værdifulde smykker samt kender din adresse kan du risikere indbrud efterfølgende.
  • Hvis det er større pengebeløb der sælges for, kan det være en god ide at mødes hos en smykkeforhandler, en advokat eller i din bank. Herpå har du også vidner til handlen forløber ordentligt. Dette er mest aktuelt hvis smykkerne har høj værdi.
  • Tjek personen ud, der er interesseret i dine smykker. Slå personens telefon nummer op. Kommer der ikke noget frem, så prøv at gå i mobilepay, og lad som om du vil overføre en krone. Du skal ikke overføre, men når du taster nummeret ind, kommer personens navn frem. Hvis vedkommende hverken har mobilepay eller et nummer man slå op, kan det være dine alarmklokker skal ringe lidt.

Heldigvis er de fleste mennesker ærlige

Der findes heldigvis også reale mennesker. Hvis du har en interesseret køber, kan I mødes offentligt og her kan du vise billeder af dine smykker. Er vedkommende interesseret i en handel, kan I sammen tage i banken. Her bør du oplyse personalet om at I kommer, og hvad der skal ske. Arranger gerne en vagt eller lignende person som kan stå i baggrunden mens handlen finder sted. Går handlen ikke igennem, oplys banken.

Fortsæt med at læse
Klik for at kommentere

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Online

Sådan kan du finde gode ideer til barselsgaver på nettet

Mand browser nettet igennem på hans tablet

Har du en ven eller et familiemedlem, som snart går på barsel? Når en person, som er tæt på dig, bliver gravid, skal du virkeligt til at lægge hovedet i blød, for du skal snart finde en masse forskellige gaver. Hvis du ikke selv har børn, eller hvis du generelt ikke ved meget om børn, kan det være svært at finde på noget – heldigvis kan du finde gode ideer til barselsgaver, dåbsgaver og meget andet på nettet.

Søg inspiration på spændende blogs

Der findes et hav af spændende blogs på nettet, som du kan læse, hvis du gerne vil vide mere om livet som nybagt mor eller gravid. Disse blogs kan virkeligt give dig noget værdifuld indsigt i, hvordan livet er som gravid. Denne viden kan du så bruge, når du skal ud og vælge barselsgaver.
Herudover er der helt sikkert nogle mødre eller gravide, der har skrevet lidt om, hvad de har fået i barselsgaver, eller hvad de har ønsket sig – hvis du finder denne information, så har du pludseligt ideer til barselsgaver til alle dine veninder.

Find en hjemmeside, der fremhæver en masse produkter

Hvis du gerne vil have en hurtigere og mere effektiv løsning, så kan du finde en hjemmeside, der allerede har lavet den nødvendige research.
Der findes forskellige hjemmesider, som fremhæver gaveideer i form af specifikke produkter. Her kan du finde gaveideer til alle anledningen – ikke mindst inspiration til barselsgaver.
Det er super smart, og du kan hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder. Herudover skal du blot vælge den perfekte gave, som både passer til dit budget, men som også vil skabe stor glæde hos modtageren.

Hvad er en god barselsgave?

Først og fremmest skal du finde ud af, om du vil give en gave til moren eller til barnet. De fleste vælger at give en gave, som er rettet mod moren. Den største grund til dette er, at du altid kan give en gave til barnet i dåbsgave.
Gode barselsgaver er helt klart defineret ved, at rammer moderens behov. Barselsgaver handler ofte om, at moren skal forkæles. Så hvis du køber et gavekort til massage, et kort spaophold eller blot en lækker gaveæske, så har du meget gode chancer for at ramme plet med din barselsgave.
Alt i alt bør du blot overveje modtagerens situation, og du bør sætte dig selv i hendes sted – hvad tror du, at hun har allermest brug for lige nu?

Find inspiration til DIY-barselsgaver online

Det er blevet meget moderne at lave sine egne spændende og kreative gaver. Hvis du skal give en barselsgave til en person, der går meget op i genbrug eller DIY, så kan du overveje at lave din helt egen barselsgave – det vil uden tvivl skabe glæde.
Du kan finde en masse inspiration til DIY-gaver online. Hvis du lægger både tid og energi i at lave gaven selv, så vil den uden tvivl blive værdsat endnu mere. Søg inspiration på nettet, hvis du vil udforske muligheden for en DIY-gave.

Fortsæt med at læse

Online

Find online lån med NemID

SMS lån

Når det kommer til lån, er der rigtig mange, der foretrækker at gøre det online. Dog kræver det en vis sikkerhed, når det foregår på den måde. Og det er her det gode gamle NemID kommer i spil. Det er nemlig en rigtig god måde at gøre det på. Så overvejer du et online lån, så find et lån med NemID. Hellere være på den sikre side, når nu muligheden er der.

Hvad er fordelene ved online lån?

Online lån er ganske nemme at ansøge. Spørgsmålet er bare lige, hvilken udbyder, der passer til dig. For der er en hel del at vælge imellem. Når du føler, at du har fundet den rigtige, er det sådan set bare med at få ansøgt om lånet. Alt dette foregår jo i hjemmet, hvilket er en stor fordel for mange. For så behøver man ikke at tage i banken, hvilket jo tager lidt tid. At undgå bankturen er faktisk en stor lettelse for rigtig mange. Det kan være fordi, de bor langt fra banken, har travlt og mange andre grunde. Online lån med NemID er altså vejen frem for en hel del danskere efterhånden.

Der er en del forskelle på banklån og online lån. I banken skal du typisk redegøre for, hvad pengene bliver brugt på. Det behøver du slet ikke, når det kommer til online lån. Derudover vil du typisk skulle stille det, du køber, som sikkerhed i banken. Dette er typisk, hvis der er tale om køb af hus, bil, båd og den slags. Altså ved større lån. Dette gør du ikke, når du låner online. Derfor er der naturligvis også forskel på renterne. Det er ikke ligefrem overraskende, men det er da værd at vide.

Der er ikke noget i vejen med at tage et lån

Der er ingen, der har lyst til at skulle låne penge. Men det er nu engang uundgåeligt for rigtig mange af os. Ofte er det bare med at overveje, om lånet er nødvendigt. For et lån koster jo altid i renter. Så er det lige meget, om det er i banken eller du finder et online lån med NemID. Renterne er altid til stede. Er de ikke, bør du måske overveje, om nogen prøver at snyde dig. For det er næsten for godt til at være sandt.

Søger du efter et online lån på Google, kommer der en hel del resultater op. Det er nærmest overvældende, og virkelig ikke nemt at finde rundt i. Heldigvis er der sider, der allerede har dannet overblikket for dig. Så kan du kigge de forskellige udbydere igennem, uden at miste overblikket. Når du så finder noget spændende, er det bare frem med dit NemID, og så er du ellers klar. Så går der typisk op imod et døgn, før du får et svar. Det er da lige til at holde ud. Husk altid at overveje, om du har mulighed for at betale lånet tilbage. For ellers er det naturligvis ikke helt optimalt.

Fortsæt med at læse

Online

Find den bedste pris på nettet

Person arbejder på grå macbook computer med plante i baggrunden

At bo i hus har mange fordele. Planlægger du og partneren familieforøgelse, kan det godt blive en smule trangt i en 3-værelses inde i byen. Bor du i hus, er der dog både plads til forældre, børn og husdyr. Husejere oplever også en større grad af privatliv end folk, der bor i lejlighed. Deler man ikke vægge med nogen, kan man dertil skrue ekstra højt op for musikken, når det bliver fredag og lørdag – og man slipper for at høre naboerne hygge sig i de sene nattetimer.

At bo i hus kan også være mere arbejde, end du egentlig orker. Haven skal passes, vinduerne skal pudses på alle tre sale, og så er der dét med husets tagrender. Heldigvis kan du bruge internettet til at finde den bedste pris.

Hvorfor rense tagrender?

Tagrendernes funktion er en vigtig én af slagsen. Tagrenderne sørger nemlig for, at regn og slud ikke løber ned ad murværket på dit hus. Renses tagrenderne ikke regelmæssigt, vil dit hus sandsynligvis få vandskader, hvis reparationspris vil koste dig det hvide ud af øjnene. Vil du være på den sikre side, anbefales det, at du får renset dine tagrender mindst én gang om året.

Kan jeg selv rense mine tagrender?

Selvom det godt kan være surt at betale andre for vedligeholdelsen af dit hus, skal du huske på, at  jævnlig vedligeholdelse bedst kan betale sig i det lange løb.

Nogle husejere kaster sig selv over de mere komplicerede arbejdsopgaver i et forsøg på at spare penge. Men når det kommer til tagrenderensning, er dette en temmelig dårlig idé. Er dine tagrender særligt tilstoppede, vil det nemlig kræve en del kræfter at rense dem, og da arbejdet fordrer, at du balancerer på en stige, kan du ende med at komme rigtig galt afsted. Derfor bør du altid søge professionel hjælp til tagrenderensningen.

Hvordan finder jeg den bedste pris på tagrenderensning i Charlottenlund?

Bor du i Charlottenlund, er du blot én af adskillige husejere, der jævnligt er på udkig efter én, der kan rense husets tagrender. Og du har sikkert lagt mærke, at der findes mange firmaer, der udbyder netop denne service.

Tagrenderensning Charlottenlund varetages blandt andet af firmaet Grønt & Gråt. Dette firma tager sig af tagrenderensning i både Charlottenlund og på resten af Sjælland. Har du for eksempel et sommerhus i nærheden af din bopæl, er der derfor også god grund til at kontakte et professionelt firma, der kan løse opgaven.

På firmaets hjemmeside kan du læse mere om, hvad tagrenderensningen indebærer. De benytter sig af en lift under arbejdet, og dette gør, at deres tagrenderensere kan nå højder på op til 50 meter. Der bruges en støvsuger til rensningen, og når arbejdet er fuldgjort, sender firmaet en række billeder til din mail, så du kan se, at alt er i orden. Metoden er både effektiv og prisvenlig, og du har mulighed for at bestille et uforpligtende tilbud, før de professionelle sendes ud. Et professionelt firma er utvivlsomt dit bedste bud, hvis du mangler nogen til at varetage en tagrenderensning i Charlottenlund.

Fortsæt med at læse

Trending

Copyright © 2019 OSL.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk