Connect with us

Mobil

Open Source Apps til Android-telefoner

android

Rigtig mange mennesker er vilde med Open Source. Det er også en meget sympatisk måde at lave ting til internettet på. Det er en meget unik måde at opfatte internettet og de ting, som er tilgængelige. Hvor mange firmaer laver lukkede applikationer og programmer er der mange der går helt imod dette. Der er nogle, som laver applikationer, som kun kan bruges og downloades hvis man har et helt særligt styresystem og et særligt device. Der er dog også dem, som er mere open source-orienterede. De laver ting, som de lader ligge frit på internettet. Det betyder, at folk kan bruge dem som de vil. Ønsker man at udvikle disse ting kan man for eksempel frit gøre det. Det kan betyde meget for det community der bliver skabt omkring en ting. Læs mere her om de applikationer du kan finde.

Tip: Besøg mobilabonnementerne.dk

Få styr på vejene med open source app

Rigtig mange har telefoner, som er baseret på Android. Det man kan sige om android er, at det er et styresystem. Det betyder, at det er det system, som man bruger til at navigere rundt i sin mobil med. Alle knapper, lyde og lignende er alt sammen noget der har med styresystemet at gøre. Selve navnet, styresystem, siger faktisk det hele. Det er nemlig det system, som styrer hele din telefon, computer, tablet eller hvad du nu bruger for et device.

Der findes mange forskellige apps du kan downloade til din Android telefon. Det skyldes, at der faktisk er mange der lægger gode og brugbare apps ud til dig der har en Android telefon. Hvis disse apps er open source betyder det, at du frit kan bruge dem lige som du vil. Det betyder også, at du altid kan finde en god app til lige hvad du har brug for. Rigtig mange mennesker har for eksempel brug for at kunne finde rundt på vejene. Der findes mange gode applikationer du kan bruge til at finde vej. Det gør der uanset hvilken form for smartphone du har. Faktisk er en af de mest populære apps du kan finde derude netop en app, der kan hjælpe dig med at finde vej. Pludseligt slipper folk i hele verden for at fare vild og bruge tid på dette. Det har revolutioneret verden og du finder både open source-applikationer og apps du skal betale for.

Hør musik med open source app

En af de ting, som mange mennesker der udvikler open source synes er, at du skal kunne høre musik. En god sang eller en god kunstner kan være som balsam for sjælen. Det betyder, at det er noget, som kommer os alle sammen til gode. Der findes forskellige musik apps, som du skal betale for. Disse penge giver penge til de kunstnere der afspilles i app’en. Der findes dog også en helt anden tilgang til at høre musik. Vælger du en open souce løsning kan du finde en app, hvor musikere lægger deres musik op selv. De ved udemærket godt, at de ikke får penge for det. De gør det enten for at blive kendte eller for at folk skal lære dem at kende.

Måske synes de selv, at deres musik er så godt, at alle bør lære det at kende. Er det tilfældet kan du være sikker på, at det kan betale sig at lægge sin musik ud frit tilgængeligt ved hjælp af en open source app.

Søg på internettet med open source applikation

Noget af det man har brug for når man har en smartphone er at søge forskellige ting frem på internettet. Der er altid nogle ting man skal slå op eller nogle ting man kan blive klogere på. Disse ting kan man med stor sandsynlighed finde på nettet. Er du typen der er vild med open source kan du finde en applikation du kan bruge til netop dette formål. Du kan nemlig sagtens finde en applikation, som du kan bruge til at søge på internettet med.

Det er en form for browser og det er noget, som du selv kan udvikle hvis du vil. Pointen med open source er nemlig, at du kan tilføje features hvis du vil. Det er en demokratisk måde at se internettet på da man på den måde viser hvordan alle ting bør være tilgængelige for alle.

Fortsæt med at læse
Klik for at kommentere

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mobil

Sådan undgår du en smadret skærm

Person bruger sin telefon i offentligheden

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er flere af os, der er dybt afhængige af vores mobiltelefoner. Og nogle vil endda gå så vidt som at fortælle, at de føler sig helt afklædt, hvis ikke de har den på sig. Og det viser sig da også i nogle febrilske øjeblikke, når man ikke kan finde den, mens man leder voldsomt i alle lommer, tasker og andre steder, hvor man kan have lagt sin smartphone.

Det er et udtryk for, at vi skal bruge den for at komme gennem hverdagen – og det er der flere gode grunde til.

Når vi bruger vores smartphone til alt i hverdagen, skal den ikke være i stykker

Der er nemlig mange af os, der bruger vores smartphone til meget mere end blot at være i kontakt med venner, bekendte og familie. For flere er der her også tale om et redskab, der bruges til at fuldføre det normale arbejde så effektivt som muligt.

For andre er det et værktøj, der bruges til blandt andet oversættelser, vejvisere, kalenderoverblik og meget anet, og derfor er det også den, der sørger for, at hele hverdagen hænger sammen.

Og så skal vi heller ikke glemme alt den underholdning, som vi får fra vores mobiltelefon blandt andet i forhold til sociale medier, videoer, spil og meget andet.

Der skal ikke meget til for at smadre en skærm

Og når den for mange af os har en både praktisk, effektiv og underholdende karakter, er det derfor også vigtigt, at vi gør lidt ekstra for at passe på vores smartphone. Og her er det isæt skærmen, der er tale om. Det er nemlig ikke sjældent, at man ser en mobiltelefon med en smadret skærm, idet der ofte ikke skal meget til, før den krakelerer. Den skal derfor bare tabes, og så betyder det ofte, at skærmen er gået i stykker – men det er heldigvis noget, du kan undgå og forebygge.

Beskyt din skærm med godt mobiltilbehør

For dig handler det bare om først og fremmest at tage et kig på de mange former for smart panzerglas, der kan sættes på skærmen. Her er der tale om et tyndt glas, der ligges oven på skærmen, og det er så kraftigt, at det langt hen af vejen vil beskytte skærmen mod alt fra fald til slag. Det er således din mulighed for at slippe for en smadret skærm. Og derfor er det højst dit panzerglas, der i ny og næ skal skiftes.

Ekstra mobiltilbehør: Beskyt din smartphone med et cover

Derudover bør du også tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med et cover som ekstra mobiltilbehør til din smartphone. Du kan nemlig købe sådanne, der dækker skærmen helt, hvorfor den vil være godt dækket ind, når den ikke er i brug. Når mobiltelefonen rammes ind, vil der også være andet, der tager det største stød ved eventuelt et tab, og derfor er skærmen meget bedre beskyttet.

Fortsæt med at læse

Mobil

Bliv røgfri med disse apps

no-smoking

Det at blive røgfri kan være noget af en kamp. Det er ikke altid ligetil, for cigaretter har en tendens til virkeligt at holde fast i en, så det batter. Til gengæld er der hjælp derude.

For selvom mange i dag har taget e-cigaretter til sig, så er det ikke nok. Med teknologiens nye udviklinger, så behøver du dog ikke ty til de gammeldags rygestopkurser. I stedet findes der et helt hav af apps, som kan være med til at hjælpe dig med rent faktisk at kvitte smøgerne – én gang for alle!

Se den økonomiske forskel med Rygestop

Det er et overraskende simpelt navn, ”Rygestop”, men appen har til formål at gøre lige netop det, som står på pakken, så at sige. Du skal stoppe med at ryge – og det skal du gøre ved at se prisen.

For i appen, der indtaster du den dag og det klokkeslæt, hvor du blev røgfri. Samtidig indtaster du også, hvor mange cigaretter, som du normalt ville ryge, og hvor lang tid du ville bruge på dette.

Med disse data, så kan appen pludseligt lave noget matematik! For hver dag, som går, så vil du blive præsenteret med data, som viser, hvor mange penge, som du sparer ved at være røgfri. Og det handler ikke bare om pengene her, men også om, hvor meget tid, der spares, og hvordan din sundhed bliver bedre.

Netop denne app er fed for dig, som nogle gange har brug for at blive præsenteret for de hårde, kolde data, før man føler sig overbevist.

Prøv hypnosen, som alle snakker om

Måske har du set den episode af ”Venner”, hvor Chandler prøver at stoppe med at ryge ved hjælp af et hypnosebånd. Her er hypnosebåndet dog målrettet kvinder, hvilket Chandler ikke sætter stor pris på.

Sådan er det til gengæld ikke med appen ”Rygestop – røgfri med hypnose”. Denne app er designet til at give dig et rygestop, som holder, ved hjælp af de moderne hypnoseteknikker, som vi jo ved er rigtigt gode til at hjælpe med netop disse problemer.

I appen får du en lydfil på 60 minutter fra start til slut. Det hele er på dansk og skal bruges ved, at du oplever hypnosen mindst én gang om dagen i 10 dage. Dette skal gøres et roligt sted, hvor der ingen forstyrrelser er.

Appen er ikke billig – den koster 199 kroner på app store. Det er en høj pris for en app, som vi ellers ofte er vant til koster meget mindre. Men flere brugere rapporterer, at de oplever, at den faktisk virker. Netop her kan den for nogle erstatte traditionel hypnose, og så gøre det til en noget billigere pris end normalt.

E-kvit er til dig, som ikke vil lades i stikken

Et rygestop kan godt være en lidt kold og ensom affære. Det er sjældent særligt sjovt, og det er ikke altid, at dem omkring en kan relatere sig til situationen.

”E-kvit” er her Kræftens Bekæmpelses helt egen app til at hjælpe på netop dit rygestop. Ved at indtaste prisen på en pakke cigaretter og mængden af cigaretter, som man ryger, så får man et personligt forløb, som hjælper på rygestoppet.

Dette forløber indeholder blandt andet sådan noget som motiverende beskeder, der kommer som push-notifikationer. Når man er helt nede, så kan disse netop være med til at hive en op igen, så man føler sig klar.

Derudover finder du også en hel masse øvelser i appen. De kan gøre det hele lettere for dig som forbruger, så du ikke føler dig hjælpeløs. Ofte føles det som om, at rygestoppet bare skal ventes ud – men det er altså rart at gøre en indsats selv!

XHALE til de unge

Kræftens Bekæmpelse har faktisk også udviklet en app til unge, som skal hjælpe dem med deres rygestop. Den hedder XHALE, og den er faktisk blevet vældig populær blandt denne målgruppe.

Princippet er det samme, som vi har hørt før – man indtaster sit forbrug og datoen for rygestop. Det vigtige her er, at XHALE netop skal hjælpe de unge. Derfor er der masser af motiverende videoer, som viser andre mennesker, der står i lignende situationer. Der har endda været en hel del kendte skikkelser, såsom Tim Christensen, med i samarbejdet for at promovere appen.

Derudover, så er XHALE også til for at hjælpe med at skære ned. Hvad end det er for at stoppe helt eller bare for at blive bedre til at anerkende, hvornår man ikke behøver at ryge, så er XHALE faktisk de unges valg.

Det store udvalg er der – hvis du har viljestyrken

Selvom der er et stort udvalg af apps, som kan hjælpe med dit rygestop, så er det jo ingen garanti for, at du rent faktisk ender med at stoppe. For som vi ser så tit, så er rygestop noget, som er svært – og meget individuelt.

Men hvis du kan hanke nok op i dig selv til at få fat i en af de her apps og starte med den, så er det en god begyndelse. For nogle gange kræver det bare lige det allerførste skub, og så er man på vej.

E-cigaretter eller et nedsat forbrug er en god start, men det sundeste, og det billigste, valg, er simpelthen at kvitte smøgerne fuldstændig. Ved hjælp af en af disse apps, så kan du kraftigt øge dine chancer for at opnå det rygestop, som du går og drømmer om i hverdagen!

Fortsæt med at læse

Mobil

5 apps til dig der træner

opvarmning

Uanset om man går op i en sund livsstil og træning, mangler motivation eller er nybegynder, der gerne vil starte med at træne, så findes der mange gode og effektive apps. De kan være med til at holde styr på træningen eller give motivationen et boost, så man kommer afsted.

Det gælder om at have en plan og det rigtige udstyr

Hvis man går op i en sund livsstil, og træner meget, så er der også en stor chance for at man ønsker at gøre det så nemt som muligt til hverdag at føre den sunde livsstil. Det vil sige at man går op i at have det rigtige udstyr. Det kan også være at man lægger en kostplan, så man ikke kommer til at spise junkfood i løbet af ugen. Måske følger man en træningsplan, eller har et mål om at træne op til et bestemt event, f.eks. et halvmaraton.

Hvis man mangler inspiration, vil prøve noget nyt eller gerne vil holde styr på ens træningsresultater, så findes der forskellige apps, der kan være nyttige. Her er der 5 gode eksempler.

Fra sofa til 5 km

Hvis man er nybegynder som løber, så kan man prøve Couch to 5K. Det er et redskab til at gå fra 0 til 5 km, uden fare for eventuelle skader, som ellers er normalt for nybegyndere.

Det er en god app, hvis man starter helt fra bunden, og man starter ud med skiftevis at løbe og gå, så det ikke er for hårdt i starten, og man dermed mister motivationen. Man får desuden en virtuel træner, som kommer med opmuntrende ord undervejs. Efter 9 uger med appen, vil man være i stand til at løbe 5 km uden stop.

Seven

Hvis man har et presset program er ”Seven – 7 Minute Workout App” en god løsning. Der er tale om den populære HIIT træningsform (high-intensity interval training), hvor man får pulsen op på kort tid. Hvis der ikke er tid til lange løbeture i skoven eller mange timer i fitnesscenteret, så er det er en effektiv app, hvor man finder workouts til ethvert niveau. De korte og intensive 7-minutters programmer kræver intet udstyr, og kan derfor laves alle steder. Også hvis man er ude at rejse.

Sworkit

En anden populær app til HIIT-træning er Sworkit. Appen har over 25 millioner brugere, og der er tale om en effektiv app, der samtidig er elegant og brugervenligt designet. Man kan følge planer og workouts, der allerede er sat op, eller man kan lave en personaliseret plan med ens mål og niveau for øje. Det er en kæmpe database af workouts, så der er noget for enhver smag.

Endomondo

Endomondo er til dem, der går, løber, cykler eller dyrker andre former for sport, der strækker sig over lange distancer. Man får her en træningsapp, der kan tracke ruter med gps, og det giver et godt overblik over kalorieforbrænding, distance, tid og meget mere. Man kan udarbejde analyser af ens træning, og konkurrere med familie og venner på Facebook.

Pocket Yoga

Hvis man ikke er tid intense workouts eller cardiotræning, men derimod elsker yoga, så findes der også gode apps her. Hvis man gerne vil dyrke yoga uanset tidspunkt og sted, så kan man skaffe Pocket Yoga. Man har ikke engang brug for at være online, for at bruge appen, og man kan derfor være et afsides sted i naturen, i udlandet eller hjemme på stuegulvet, når man bruger den. Der er mange niveauer at vælge imellem og yogasessioner af forskellig varighed. Det er lige meget om man er nybegynder eller har stor erfaring med yoga. Der er nemlig sessioner til alle niveauer.

Fortsæt med at læse

Trending

Copyright © 2019 OSL.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk