Connect with us

Software

Investering i bitcoin via krypto-robotten Bitcoin Circuit

bitcoin-circuit

Siden 2017 har der været meget fokus på bitcoin. Både som valuta og blandt investorer. Som investor, der kunne være interesseret i at investere i bitcoin, bør du undersøge krypto-robotterne og sikre dig at hvis du vælger at benytte dig af dem at du vælger den rigtige. Der er desværre en del software på markedet der lover guld og grønne skove. Desværre er det deres egne pengepung de er interesseret i at fylde. Der er dog mange krypto-robotter, som Bitcoin Circuit, der et langt stykke hen ad vejen holder det de lover. Det er dog vigtigt, at du som investor starter med at finde ud af hvad en krypto-robot er og vælger en af de seriøse på markedet, hvis du vil benytte dig af dem.

Anmeldelser af Bitcoin Circuit

En hurtig gennemgang af internettet viser, at der er flere der har brugt tid og penge på at anmelde Bitcoin Circuit appen. Både for at finde ud af om appen holder det den lover eller om udviklerne af krypto-robotten er seriøse og ikke er svindlere. Med det i mente, at Bitcoin Circuit appen er amerikansk og markedsføringen af den er tilpasset det amerikanske marked og ikke det danske og derfor virker en anelse useriøs, holder Bitcoin Circuit et langt stykke hen ad vejen, hvad den lover. Den giver ikke det tårnhøje afkast den siger i markedsføringen af appen, men et absolut hæderligt afkast.

Hvordan virker en krypto-robot

Det kan for mange investorer være en god ide at bruge automatiseret software, hvis de vil have det maximale ud af deres investeringer. Men før du vælger at benytte dig af en krypto-robot, er det vigtigt at du forstår hvordan en krypto-robot fungerer.

En krypto-robot er en software, der er programmeret på en bestemt måde og som følger en bestemt adfærd. Her sporer Bitcoin Circuit handlerne i bitcoin og analysere tendenserne og på baggrund af det, om der skal købes, sælges eller om man skal beholde valutaen lidt længere. Det sker helt automatisk og på et splitsekund og derfor langt hurtigere end hvad mennesker kan.

Selvom selve eksistensgrundlaget for en krypto-robot er at give investoren den bedst mulige afkast, er det vigtigt at huske at programmet kun er så godt, som dem der har lavet det, samt at det er umuligt at vurdere 100% korrekt uanset hvor godt softwaren er.

En anden svaghed er at en krypto-robot ikke kan medtage aktuelle nyheder og begivenheder, som et menneske kan og derfor har svære ved at reagere på store markedsændringer. Det er vigtigt at sikre sig, at det er en app, der har automatisk opdatering. Helst gratis.

Invester forsigtigt

Uanset hvordan du vælger at invester, er det vigtigt at du ikke investere mere end du har råd til at tabe. Det gælder også ved brug af en krypto-robot. Det er en god ide at starte i det små og afprøve de forskellige krypto-robotter for at finde den, der fungere bedst for dig og undgå de dårlige og svindlerne.

Fortsæt med at læse
Klik for at kommentere

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Software

Derfor skal man som arkitekt være dygtig på en computer

Arkitekt tegner et hus på hans computer

Computere er essentielle for den moderne arkitekt, fordi de gør en del af arbejdet og studiet meget mere udførligt og strømlinet. Om man er uddannet arkitekt, eller om man er i gang med uddannelsen, så er det vigtigt at man kan bruge en computer til at tegne træhuse, højhuse og andet. At anvende en computer giver adgang til de forskellige smarte programmer, som man har brug for på arkitektjobs og på skolen. Som arkitekt er det godt hvis du lærer computerverden godt at kende, og finder en passende stationær eller bærbar som passer til dig og dine behov.

Find den rigtige computer til tegning at træhuse og andet

Når man skal begynde på arkitektstudiet, er det vigtigt at finde den rigtige computer. Find en god bærbar eller stationær som kan holde styr på alle dine vigtige projekter. Når man er studerende, kan det være smart at vælge en bærbar, fordi den kan medtages rundt over det hele. Få nem adgang til alle dine noter og programmer imens du er på farten med en god bærbar. Hvis du ønsker en fast arbejdsstation, kan det være en god ide at supplere med en stationær computer. De stationære har ofte mere lagerplads, og kan være en smule hurtigere end bærbare.

Lav tegningerne til træhuse mm. digitalt

En af grundene til at man som arkitekt bør kende computerverden er, at man kan komme ud for mange opgaver som er smartest at udføre digitalt. Der kan være tale om forskellige tegneprojekter, hvor man med en computer og et program, kan lave flotte tredimensionelle modeller som giver et overblik over hele byggeprojektet. Det kan være at du skal lave flotte modeller af moderne træhuse, og i denne situation bør du kende til hvordan man bruger computeren på arkitektjobbet.

Gør studiet nemmere

Det kan være lidt af en genvej at kende til smarte computerprogrammer, når man er arkitekt. Det handler om at finde en computer som kan hjælpe med at lave flotte tegninger af træhuse, højhuse, eller skitser over nye udendørsarealer. At finde den rigtige bærbar eller stationære computer kan være en stor hjælp når man er arkitektstuderende, og det handler om at finde en computer som gør det nemt og udførligt at holde styr på sine projekter. Øv dig i at tegne flotte rustikke Træhuse med den rigtige computer, som er hurtig nok til de vigtige programmer.

Find computeren som passer til dine programmer

Når man er arkitekt, er det vigtig at finde en computer som kan klare alle dine programmer. Hvis man har budgettet til det, kan man anskaffe sig både en stationær og en bærbar. På denne måde har man en fast arbejdsstation, plus en computer som er nem at tage med sig ud til skole eller på jobs. Man kan bruge en god stationær til at udføre de mere fintfølende opgaver, hvor der er brug for en kraftigere computer med en finere skærm. Som arkitekt kan det være smart med en god skærm, fordi den giver et flot billede af ens projekter såsom tegninger af træhuse.

Fortsæt med at læse

Software

Få styr på sikkerheden – undgå at blive hacket

hacker

Hackerangreb. Det lyder voldsomt. Og det er det sådan det også. Når man hører ordet hackerangreb tænker man ofte på hackerangreb på store virksomheder, store personligheder eller måske endda regeringer. Men hackerangreb kan også ske for helt almindelige privatpersoner. Så snart du har en computer med internetforbindelse, så er det muligt at hacke dig.

Hvad er hacking?

Ordet hacking betyder egentlig uautoriseret adgang til computer. Det kan være din e-mail, din Facebook konto, dit personnummer eller måske dit betalingskort. Hackere er blevet utrolig dygtige og meget snedige, og derfor skal man ikke skamme sig hvis man bliver hacket, det kan ske for os alle sammen. Nogle gange er du måske ikke engang klar over at du er blevet hacket, fordi hackerne får det til at ske så hurtigt og usynligt at du ikke når at opdage noget. Det kan ske hvis du åbner en fil i din mail, som ligner en fil fra en du kender. Filen kan eksempelvis indeholde en trojansk hest, som så vil aflure dine betalingskort oplysninger.

Vores verden bliver mere og mere digital, og netop derfor er hacking en større og større trussel, fordi vi har så mange af vores private oplysninger liggende digitalt. Vi har på vores mobiler apps til alt. Vores sygesikring, vores Nem-ID, vores netbank, sociale medier osv.

Hvordan undgår jeg at blive hacket?

Nu kan du måske godt sidde og gå lidt i panik, og blive helt paranoid. Det behøver du altså ikke. Der er nogle god råd til hvordan du sikrer dig mod at blive hacket, og samtidig er der også gode råd til hvad du skal gøre hvis du bliver hacket.

Sikkerhedskopiering: Du skal tage sikkerhedskopier af dine data. Dette skal du gøre løbende sådan at du ikke mister nogle vigtige date hvis din computer skulle blive lukket ned af en hacker.

Vær opmærksom: Vær opmærksom på hvilke e-mails du åbner. Hvis du ikke kan genkende afsenderen, eller hvis noget ser mistænkeligt ud, så skal du ikke åbne nogle links eller filer der måtte være i e-mailen.

Antivirusprogram: Hav virusbeskyttelse på din computer. Et Antivirus program kan fange mange trusler udefra, inden de når at infiltrere din computer. Samtidig kan programmet også gøre dig opmærksom på hvis noget er sluppet igennem, som du skal være opmærksom på.

Passwords: Lav gode passwords, og hav ikke det samme password til alle dine kontoer. Det vil altså sige at kodeordet 1234 eller din fødselsdato, den går ikke.

Hacket på de sociale medier

Du kan også blive hacket på de sociale medier. Dette gælder både Instagram, Facebook, Twitter og så videre. Der er rigtig mange der har oplevet dette, og det er selvfølgelig en ubehagelig følelse. Ofte vil der ske det at hackeren poster opslag i dit navn, dette kan være chikanerende opslag, politiske opslag, eller måske opslag om reklame. Også her gælder det altså om at lave et kodeord der er stærkt, sådan at en hacker ikke vil kunne gætte det.

Er skaden sket?

For det første, lige meget hvordan du er hacket, må du ikke gå i panik. Du skal altså kontakte politiet, så vil de hjælpe dig.

Er du blevet hacket på de sociale medier, skal du først kontakte politiet, herefter skal du se om du overhovedet kan komme ind på din konto, hvis ikke du kan det, skal du kontakte udbyderen og bede dem lukke kontoen. Hvis du stadig har adgang til din konto skal du hurtigst muligt ændre dit kodeord. Herefter skal du informere dine venner om at du er blevet hacket, sådan at de der eventuelt har modtaget noget fra hackeren, er klar over at det ikke er dig der har sendt det. Du skal også skrive at de ikke må åbne nogle vedhæftede filer du har sendt.

Hvis det eksempelvis er dine betalingskort der er blevet hacket, skal du først melde det til politiet. Derefter skal du ringe til din bank og få lukket kortet, samt anmelde eventuelle aktiviteter på din konto som du ikke har noget med at gøre. Banken kan gå ind og kompensere for de penge der er blevet taget fra din konto, men det kræver at du anmelder det. Så skal du selvfølgelig lukke alle dine kort og få nye.

Fortsæt med at læse

Open Source

Åbne standarder og softwareudvikling

kode

Når du går ned og køber en elpære i det lokale supermarked, så tænker du måske ikke over, hvordan pæren kan passe ind i lamperne i dit hjem. Og det er uanset, hvor lamperne kommer fra, hvem der har lavet dem, og hvad de kan.

For når det kommer til disse produkter, så arbejder man her med ”åbne standarder”. Og det betyder, at alle kan være med til at designe og kommercialisere produkter, som bruger standarderne.

Men hvad er åbne standarder helt præcist – og hvorfor er det, at de er så vigtige for moderne softwareudvikling?

Åbne standarder og open source – hvad er forskellen?

På engelsk kaldes ”åbne standarder” for ”open standards”, så det er da klart, at man ville kunne forveksle åbne standarder og open source. Men der er faktisk en forskel!

Open source beskriver en form for software. Det er software, hvor koden er frit tilgængelig, altså kilden til softwaren kan tilgås af alle. Samtidig må man også gerne modificere i softwaren og koden, som man har lyst til.

Åbne standarder har mere at gøre med det fundament, som softwaren er udviklet på. Åbne standarder er noget, som bruges til forskellige dele af din software.

Her kan man lave en parallel til eksemplet med elpærerne. For fatninger og lignende er åbne standarder. De kan bruges af alle, og er frit tilgængelige, og når de bruges således, så kan man altså bruge teknologien forskellige steder – det samme gælder for software.

Man bliver ikke fanget af specifikke udbydere

Når man vælger at udvikle software med bestemte protokoller, så er der nogle gange mennesker, der ejer de protokoller på en eller anden vis. Kort sagt, så betyder det, at du skal i kontakt med disse mennesker for rent faktisk at må bruge protokollen eller funktionen.

Åbne standarder eksisterer netop for at stoppe dette. Siden de åbne standarder er frit tilgængelige for alle, så er det alle softwareudviklere, som kan bruge dem. Det betyder altså, at man ikke skal være bundet til en bestemt implementering eller en bestemt udbyder.

Og dette betyder også, at der ikke direkte er nogle udbydere, som kan spænde ben for udviklingen. I stedet er det meget mere markedsdrevet. Markedet er altså med til at bestemme, hvilken software er bedst – for vi arbejder alle under samme standard.

Applikationer er lettere at flytte rundt på

Som softwareudvikler har du sikkert prøvet det før – man vil gerne flytte én applikation hen til en anden platform fra den, som man har nu. Hvad end vi snakker API’er eller nye sikkerhedsprotokoller, så er det nogle gange nødvendigt at lave denne portering.

Men hvad gør man så? Jo, der skal faktisk ikke så meget til. For med de åbne standarder, så vil du let kunne flytte alting. Når softwaren, som du flytter, og platformene, både den du har nu og den tidligere brugte, alle er udviklet under samme rammer, så er det lige pludseligt meget nemmere at flytte rundt på dem.

Igen kan man sammenligne det med elpærerne. Hvis du går ud og vil erstatte din spisebordslampe med en ny og federe model, så behøver du ikke gå ud og finde en ny pære. Du kan sætte den samme i igen, og der vil stadig være lys!

Selve softwareudviklingen bliver mere strømlinet

Snakker vi softwareudvikling, så snakker vi ikke om en lige proces. Den er kringlet, og der er en hel masse forskellige ting, som skal holdes i mente, når man arbejder her. Derfor kunne det da være rart, hvis man kunne strømline projekterne.

Her er de åbne standarder igen vores redningsmænd! Forestil dig eksempelvis, at du skal bygge en hjemmeside. Er det så ikke rart, at du netop ikke skal starte med at finde ud af, hvordan hjemmesiden, routeren, browseren og serveren skal kommunikere på kryds og tværs? Det er fordi, at de er underlagt åbne standarder. De er udviklet under samme tag, og derfor, så er kommunikationen allerede klaret.

Derfor er der altså ikke nogen, der behøver lige nye kommunikations- eller sikkerhedsprotokoller, fordi vi har de åbne standarder. Alle kan bruge dem, og man kan derfor udvikle software, der faktisk er nytænkende og innovativt.

Filerne kan bruges igen

I nogle situationer, så vil en filtype være udbudt af én aktør. Det betyder altså, at den filtype ikke rigtigt kan bruges i andre øjemed, fordi udbyderen er den eneste, som har softwaren, der kan håndtere den.

Men forestil dig nu, at du skal skifte software, og at du skal bruge nye programmer. Hvad gør du så med alle disse filer? Hvordan tilgår du dem så?

Åbne standarder er med til at sørge for, at dette aldrig bliver et problem. Når man laver filtyper, som bliver gjort til åbne standarder, så betyder det, at programmer underlagt disse åbne standarder, kan bruge filtypen. Derfor kan du stadig åbne, behandle eller konvertere data i filen.

Dermed skal du ikke bekymre dig om, hvad der sker, når du skal skifte system eller platform. Med åbne standarder, så kan du få dine filer med igen, og du kan stadig tilgå alt i dem.

Åbne standarder – nærmest nødvendige for softwareudvikling

Forhåbentligt har de ovenstående 4 grunde vist, at softwareudvikling nyder utroligt godt af det faktum, at vi har åbne standarder.

For vi kunne godt leve i en verden uden de åbne standarder. Så ville alting være meget afhængigt af specifikke udbydere, monopoler ville blive skabt, og der ville ikke kunne udvikles software, som kan bruges på kryds og tværs.

Men de åbne standarder tillader netop, at vi har en anden verden indenfor software. For dem, som udvikler er det godt, fordi man kan fokusere arbejdet på de vigtigere ting. For forbrugeren er det godt, fordi man ikke bliver låst fast, og fordi man får løsninger, der kan udvikles billigere.

Kort sagt, så er åbne standarder nærmest en nødvendighed, når det kommer til moderne softwareudvikling!

Fortsæt med at læse

Trending

Copyright © 2019 OSL.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk