Connect with us

Online

Find gratis fakturaskabeloner på nettet (eller brug Dinero)

Faktura

Har man virksomhed vil man forhåbentligt få solgt noget på et tidspunkt. Det er ikke sikkert, at det kommer lige med det samme da det sagtens kan kræve noget tid før man begynder at sælge. Når man kommer så langt får man brug for at kunne lave fakturaer. Ved at lave fakturaer får man nemlig styr på sine ting og sit regnskab. Du skal altid sende en faktura afsted når du modtager noget i din virksomhed. Det vil automatisk gøre, at du kan se hvor meget moms og skat der skal betales af et køb. Ved at sende fakturaer kan du også følge med i hvor meget du har solgt for. Du kan bruge mange forskellige programmer til dette formål. Et af de mest udbredte programmer i dag er Dinero, som er startet af en entreprenør der så et særligt behov for et program, der kunne hjælpe med regnskabet.

Med Dinero er du i sikre hænder

Noget af det du kan nyde når du bruger Dinero er, at du føler dig i sikre hænder. Du kan have en ganske gratis profil online. Den skal du slet ikke betale noget for og det er skønt da det gør, at du kan gøre så mange andre ting. I stedet for at betale for Dinero kan du sørge for at bruge dine penge på marketing og lignende. På trods af, at du ikke giver nogle penge kan du være sikker på, at du er i gode hænder. Der er altid hjælp at hente. Af og til vil det kræve, at du betaler noget for din hjælp. Hvis det er tilfældet er det dog ikke et stort problem. Du kan blot sende nogle penge for hjælpen og så får du en professionel og troværdig vejledning.

En af de ting du kan være sikker på er, at når du får hjælp på denne måde får du det af nogle, som ved hvad de snakker om. For dem der hjælper hos Dinero er folk der har styr på økonomi og virksomheder. De ved hvad det vil sige at have en lille virksomhed og det kan i sig selv gøre, at de kan hjælpe dig. De har praktisk erfaring og ved hvor meget det betyder for dig og hvor stort et hjertebarn din virksomhed kan være. Så når du skal sende fakturaer kan de hjælpe.

Overhold krav til fakturaer

Når du skal sende en faktura afsted er det vigtigt, at du overholder forskellige krav. Der er nemlig nogle krav, som er ufravigelige. Hvis ikke disse krav er overholdt kan din faktura ikke betegnes som en faktura. En af de ting der altid skal være på en faktura er en dato. Det kan nemlig gøre, at man ved hvornår fakturaen er sendt. Det gør det også nemmere at se hvornår fristen for overskridelse af betalingsdato er overgået. Derfor er det vigtigt, at du altid skriver dato på dine fakturaer.

Dernæst er det vigtigt, at du skriver en afsender. Du skal skrive hvem du er i form af dit navn eller din virksomheds navn. Du skal også skrive en adresse for hvor du bor eller hvor din virksomhed har adresse. Dernæst skal du selvfølgelig skrive hvor stort et beløb der er tale om. Hvis beløbet er momspligtigt er det også vigtigt, at du skriver hvor stor en del momsen udgør. Det vil altid være 25% så det er det du skriver. Derudover er det også vigtigt, at du skriver hvem fakturaen er til. Er disse ting svære at huske kan du også blot finde en fakturaskabelon online. Der findes et hav af disse skabeloner. Det er dog altid vigtigt, at du undersøger hvorvidt det er en troværdig kilde du finder. Du kan også blot downloade Dinero, som er et regnskabsprogram der har forskellige skabeloner til fakturaer.

Følg op på dine sendte fakturaer

Er man helt ny i det at have virksomhed fokuserer man selvfølgelig meget på at sende fakturaer afsted. Man gør hvad man kan for at sende dem afsted og sørger for, at der står de rette informationer og så videre. Noget man dog ofte glemmer er, at man også skal følge op på disse fakturaer. Man skal finde ud af om de rent faktisk bliver betalt. I programmet Dinero kan du både sende fakturaer ud og tjekke op på om de er betalt.

Du sætter en dato for hvornår en faktura skal være betalt. Idet fristen er overskredet kan det være, at du sætter fakturaen til at lyse rødt i programmet. Du får en notifikation om, at en faktura ikke er betalt. Her kan du sende en automatisk påmindelse ud. For det meste er det slet og ret af glemsel, at folk ikke får betalt deres fakturaer. Det kan derfor være, at de blot skal have en påmindelse. Al håndtering af de forskellige fakturaer er noget du kan klare i Dinero, som er et program der tager sig af det hele.

Fortsæt med at læse
Klik for at kommentere

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Online

Styrk din virksomhed med mere fokus på Public Relations

PR

Der kan ikke herske nogen form for tvivl om, at en virksomhed er nødt til at være synlig i offentligheden for at klare sig godt i disse tider. Og ikke nok med, at den skal være synlig, så skal den være synlig i en positiv forstand.

Der er mange måder at gøre dette på, men den overordnede betegnelse for en virksomhed eller en organisations relationer kaldes for Public Relations – i daglig tale ”PR”. Det er en måde at få rette noget opmærksomhed mod din virksomhed, og det er særdeles vigtigt i disse tider. Hvis folk hører gode ting om din virksomhed, så kan du forvente, at de er interesserede i at arbejde med dig.

Image er altafgørende i disse tider

Hvis en virksomhed fremstår troværdig, så vil den naturligvis have langt nemmere ved at klare sig godt. Derfor er det en rigtig god idé at forsøge at arbejde med en virksomheds kommunikation. Det kunne for eksempel være i form af pressemeddelser, hvor omverdenen kan få et indblik i virksomheden.

Vi har alle hørt om virksomheder, hvor der er kommet et eller andet forfærdeligt ud til omverdenen på en dårlig måde. Det kan ødelægge en virksomhed fuldstændig, hvis ikke man har ens interne og eksterne relationer på plads og er i stand til at kommunikere mellem dem.

Uanset hvilken virksomhed du har, og hvilken størrelse den besidder, må man altså ikke undervurdere arbejdet af god PR – noget, Discuss Communications kan hjælpe dig med. Hvis man har styr på den del af sin virksomhed, så kommer resten meget lettere til en. På den måde skaber det en positiv spiral, hvis du har et positivt image i det offentlige rum.

Mange måder at kommunikere til omverdenen

Når det kommer til, hvad man så i praksis skal gøre for at styrke ens PR, er der rigtig mange måder at gøre det på. Det er vidt forskelligt fra virksomhed til virksomhed, så det handler egentlig bare om at finde den metode, der passer bedst til dig.

Da PR er en svær størrelse, så vælger mange virksomheder fornuftigt at hyre hjælp udefra, som kan guide en igennem de komplicerede ting at holde styr på. Det er vigtigt, at du finder nogen, der har styr på det, de laver, for så kommer du også til at kunne se resultater. Hos Discuss Communications finder du specialister i PR, der altid står klar til at hjælpe dig.

Vær tålmodig

Hvis du vælger at få hjælp udefra, for eksempel i form af Discuss Communications, så kan du forvente ikke at skulle bruge så meget tid på PR, som du ellers ville have gjort. Det betyder ganske enkelt, at du kan bruge tid på det, du er god til i din virksomhed, og så vil Discuss Communications tage sig af PR-delen. Og du kan selvfølgelig forvente, at du er i tæt dialog med din valgte partner, så I hele tiden kan snakke om, hvilken retning din virksomheden bevæger sig i.

Fortsæt med at læse

Online

Sådan kan du finde gode ideer til barselsgaver på nettet

Mand browser nettet igennem på hans tablet

Har du en ven eller et familiemedlem, som snart går på barsel? Når en person, som er tæt på dig, bliver gravid, skal du virkeligt til at lægge hovedet i blød, for du skal snart finde en masse forskellige gaver. Hvis du ikke selv har børn, eller hvis du generelt ikke ved meget om børn, kan det være svært at finde på noget – heldigvis kan du finde gode ideer til barselsgaver, dåbsgaver og meget andet på nettet.

Søg inspiration på spændende blogs

Der findes et hav af spændende blogs på nettet, som du kan læse, hvis du gerne vil vide mere om livet som nybagt mor eller gravid. Disse blogs kan virkeligt give dig noget værdifuld indsigt i, hvordan livet er som gravid. Denne viden kan du så bruge, når du skal ud og vælge barselsgaver.
Herudover er der helt sikkert nogle mødre eller gravide, der har skrevet lidt om, hvad de har fået i barselsgaver, eller hvad de har ønsket sig – hvis du finder denne information, så har du pludseligt ideer til barselsgaver til alle dine veninder.

Find en hjemmeside, der fremhæver en masse produkter

Hvis du gerne vil have en hurtigere og mere effektiv løsning, så kan du finde en hjemmeside, der allerede har lavet den nødvendige research.
Der findes forskellige hjemmesider, som fremhæver gaveideer i form af specifikke produkter. Her kan du finde gaveideer til alle anledningen – ikke mindst inspiration til barselsgaver.
Det er super smart, og du kan hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder. Herudover skal du blot vælge den perfekte gave, som både passer til dit budget, men som også vil skabe stor glæde hos modtageren.

Hvad er en god barselsgave?

Først og fremmest skal du finde ud af, om du vil give en gave til moren eller til barnet. De fleste vælger at give en gave, som er rettet mod moren. Den største grund til dette er, at du altid kan give en gave til barnet i dåbsgave.
Gode barselsgaver er helt klart defineret ved, at rammer moderens behov. Barselsgaver handler ofte om, at moren skal forkæles. Så hvis du køber et gavekort til massage, et kort spaophold eller blot en lækker gaveæske, så har du meget gode chancer for at ramme plet med din barselsgave.
Alt i alt bør du blot overveje modtagerens situation, og du bør sætte dig selv i hendes sted – hvad tror du, at hun har allermest brug for lige nu?

Find inspiration til DIY-barselsgaver online

Det er blevet meget moderne at lave sine egne spændende og kreative gaver. Hvis du skal give en barselsgave til en person, der går meget op i genbrug eller DIY, så kan du overveje at lave din helt egen barselsgave – det vil uden tvivl skabe glæde.
Du kan finde en masse inspiration til DIY-gaver online. Hvis du lægger både tid og energi i at lave gaven selv, så vil den uden tvivl blive værdsat endnu mere. Søg inspiration på nettet, hvis du vil udforske muligheden for en DIY-gave.

Fortsæt med at læse

Online

Find online lån med NemID

SMS lån

Når det kommer til lån, er der rigtig mange, der foretrækker at gøre det online. Dog kræver det en vis sikkerhed, når det foregår på den måde. Og det er her det gode gamle NemID kommer i spil. Det er nemlig en rigtig god måde at gøre det på. Så overvejer du et online lån, så find et lån med NemID. Hellere være på den sikre side, når nu muligheden er der.

Hvad er fordelene ved online lån?

Online lån er ganske nemme at ansøge. Spørgsmålet er bare lige, hvilken udbyder, der passer til dig. For der er en hel del at vælge imellem. Når du føler, at du har fundet den rigtige, er det sådan set bare med at få ansøgt om lånet. Alt dette foregår jo i hjemmet, hvilket er en stor fordel for mange. For så behøver man ikke at tage i banken, hvilket jo tager lidt tid. At undgå bankturen er faktisk en stor lettelse for rigtig mange. Det kan være fordi, de bor langt fra banken, har travlt og mange andre grunde. Online lån med NemID er altså vejen frem for en hel del danskere efterhånden.

Der er en del forskelle på banklån og online lån. I banken skal du typisk redegøre for, hvad pengene bliver brugt på. Det behøver du slet ikke, når det kommer til online lån. Derudover vil du typisk skulle stille det, du køber, som sikkerhed i banken. Dette er typisk, hvis der er tale om køb af hus, bil, båd og den slags. Altså ved større lån. Dette gør du ikke, når du låner online. Derfor er der naturligvis også forskel på renterne. Det er ikke ligefrem overraskende, men det er da værd at vide.

Der er ikke noget i vejen med at tage et lån

Der er ingen, der har lyst til at skulle låne penge. Men det er nu engang uundgåeligt for rigtig mange af os. Ofte er det bare med at overveje, om lånet er nødvendigt. For et lån koster jo altid i renter. Så er det lige meget, om det er i banken eller du finder et online lån med NemID. Renterne er altid til stede. Er de ikke, bør du måske overveje, om nogen prøver at snyde dig. For det er næsten for godt til at være sandt.

Søger du efter et online lån på Google, kommer der en hel del resultater op. Det er nærmest overvældende, og virkelig ikke nemt at finde rundt i. Heldigvis er der sider, der allerede har dannet overblikket for dig. Så kan du kigge de forskellige udbydere igennem, uden at miste overblikket. Når du så finder noget spændende, er det bare frem med dit NemID, og så er du ellers klar. Så går der typisk op imod et døgn, før du får et svar. Det er da lige til at holde ud. Husk altid at overveje, om du har mulighed for at betale lånet tilbage. For ellers er det naturligvis ikke helt optimalt.

Fortsæt med at læse

Trending

Copyright © 2019 OSL.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk