Connect with us

Mobil

5 apps til dig der træner

opvarmning

Uanset om man går op i en sund livsstil og træning, mangler motivation eller er nybegynder, der gerne vil starte med at træne, så findes der mange gode og effektive apps. De kan være med til at holde styr på træningen eller give motivationen et boost, så man kommer afsted.

Det gælder om at have en plan og det rigtige udstyr

Hvis man går op i en sund livsstil, og træner meget, så er der også en stor chance for at man ønsker at gøre det så nemt som muligt til hverdag at føre den sunde livsstil. Det vil sige at man går op i at have det rigtige udstyr. Det kan også være at man lægger en kostplan, så man ikke kommer til at spise junkfood i løbet af ugen. Måske følger man en træningsplan, eller har et mål om at træne op til et bestemt event, f.eks. et halvmaraton.

Hvis man mangler inspiration, vil prøve noget nyt eller gerne vil holde styr på ens træningsresultater, så findes der forskellige apps, der kan være nyttige. Her er der 5 gode eksempler.

Fra sofa til 5 km

Hvis man er nybegynder som løber, så kan man prøve Couch to 5K. Det er et redskab til at gå fra 0 til 5 km, uden fare for eventuelle skader, som ellers er normalt for nybegyndere.

Det er en god app, hvis man starter helt fra bunden, og man starter ud med skiftevis at løbe og gå, så det ikke er for hårdt i starten, og man dermed mister motivationen. Man får desuden en virtuel træner, som kommer med opmuntrende ord undervejs. Efter 9 uger med appen, vil man være i stand til at løbe 5 km uden stop.

Seven

Hvis man har et presset program er ”Seven – 7 Minute Workout App” en god løsning. Der er tale om den populære HIIT træningsform (high-intensity interval training), hvor man får pulsen op på kort tid. Hvis der ikke er tid til lange løbeture i skoven eller mange timer i fitnesscenteret, så er det er en effektiv app, hvor man finder workouts til ethvert niveau. De korte og intensive 7-minutters programmer kræver intet udstyr, og kan derfor laves alle steder. Også hvis man er ude at rejse.

Sworkit

En anden populær app til HIIT-træning er Sworkit. Appen har over 25 millioner brugere, og der er tale om en effektiv app, der samtidig er elegant og brugervenligt designet. Man kan følge planer og workouts, der allerede er sat op, eller man kan lave en personaliseret plan med ens mål og niveau for øje. Det er en kæmpe database af workouts, så der er noget for enhver smag.

Endomondo

Endomondo er til dem, der går, løber, cykler eller dyrker andre former for sport, der strækker sig over lange distancer. Man får her en træningsapp, der kan tracke ruter med gps, og det giver et godt overblik over kalorieforbrænding, distance, tid og meget mere. Man kan udarbejde analyser af ens træning, og konkurrere med familie og venner på Facebook.

Pocket Yoga

Hvis man ikke er tid intense workouts eller cardiotræning, men derimod elsker yoga, så findes der også gode apps her. Hvis man gerne vil dyrke yoga uanset tidspunkt og sted, så kan man skaffe Pocket Yoga. Man har ikke engang brug for at være online, for at bruge appen, og man kan derfor være et afsides sted i naturen, i udlandet eller hjemme på stuegulvet, når man bruger den. Der er mange niveauer at vælge imellem og yogasessioner af forskellig varighed. Det er lige meget om man er nybegynder eller har stor erfaring med yoga. Der er nemlig sessioner til alle niveauer.

Fortsæt med at læse
Klik for at kommentere

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mobil

Det rigtige mobilabonnement: derfor er det vigtigt

Kvinde skriver ting ned fra sin telefon

I dag bruges mobiltelefonen til alt mellem himmel og jord. Sociale medier, streaming, regulære opkald, bankforretninger og rigtig meget andet. Med det enorme behov, der er for hele tiden at bruge telefonen, er det blevet ekstra vigtigt, at man får anskaffet sig det rette mobilabonnement. Det kan spare én forbløffende mange penge, og det avler en hel del fordele, man ellers ikke ville have. Her kan du blive klogere på, hvordan du vælger det helt rigtige mobilabonnement for dig.

Sammenlign mobilpriser og spar penge

Når det kommer til at vælge det rette abonnement, er prisen et ganske centralt element i udvælgelsesprocessen. Det kan være svært at skelne de utallige teleselskaber og forskellige udbydere fra hinanden, når man vurderer mobilpriser og fordele ved det enkelte abonnement. Derfor kan det være en rigtig smart idé at benytte sig af en hjemmeside, der sammenligner mobilpriser på en nem og overskuelig måde. På de smarteste af disse websider kan man vælge de specifikke delelementer, der skal være inkluderet i det abonnement, man ønsker. På baggrund af de indtastede præferencer viser hjemmesiden så en liste over de mobilpriser, der passer dertil. En nem, overskuelig og hurtig måde at spare en masse penge hver eneste måned og potentielt flere tusinde kroner om året.

Luft i den daglige økonomi

Er man spændt særligt hårdt for rent økonomisk, kan det være en rigtig god idé at benytte sig af netop en hjemmeside, der sammenligner forskellige mobilpriser. Studerende er især en målgruppe, der typisk er nødt til at leve på en sten for at få dagligdagen til at gå op for den sparsomme SU. I et sådant tilfælde er der ikke megen tvivl om, at bare hundrede kroner om måneden kan gøre en væsentlig forskel, når man er ung og studerende. Derfor vil man, hvis man lever økonomisk stramt, virkelig kunne få gavn af at sætte sig ned for at vælge det helt rigtige mobilabonnement. Mobilpriser varierer en hel del efter behov, så måske bør man også skrue sit telefonforbrug ned, hvis man vil spare penge.

Sådan kan de ekstra penge bruges

Er man én af de fornuftige personer, der tager sig tid til at revurdere sit mobilabonnement og kigge på mobilpriserne, har man pludselig nye muligheder. Sidder man med et ekstra fircifret beløb hvert eneste år, kan man hurtigt finde en masse fede ting, de kan bruges på. Den risikovillige type kan investere dem i aktier, der potentielt kan boome på ingen tid, eller i mere sikre obligationer. Den forbrugsivrige kan købe nogle lækre sko, nyt køkkenudstyr eller andre ting, man længe har gået og set sig lun på. Det kan også være, at man ikke får set sine bekendtskaber nok, eller at man bare gerne vil invitere nogen ud at spise; uanset hvad er det også oplagt. I hvert fald er der et hav af økonomiske muligheder for hvem, der pludselig får flere penge mellem hænderne, fordi de tog sig de fem minutter til at kigge på mobilpriser.

Fortsæt med at læse

Mobil

Sådan undgår du en smadret skærm

Person bruger sin telefon i offentligheden

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er flere af os, der er dybt afhængige af vores mobiltelefoner. Og nogle vil endda gå så vidt som at fortælle, at de føler sig helt afklædt, hvis ikke de har den på sig. Og det viser sig da også i nogle febrilske øjeblikke, når man ikke kan finde den, mens man leder voldsomt i alle lommer, tasker og andre steder, hvor man kan have lagt sin smartphone.

Det er et udtryk for, at vi skal bruge den for at komme gennem hverdagen – og det er der flere gode grunde til.

Når vi bruger vores smartphone til alt i hverdagen, skal den ikke være i stykker

Der er nemlig mange af os, der bruger vores smartphone til meget mere end blot at være i kontakt med venner, bekendte og familie. For flere er der her også tale om et redskab, der bruges til at fuldføre det normale arbejde så effektivt som muligt.

For andre er det et værktøj, der bruges til blandt andet oversættelser, vejvisere, kalenderoverblik og meget anet, og derfor er det også den, der sørger for, at hele hverdagen hænger sammen.

Og så skal vi heller ikke glemme alt den underholdning, som vi får fra vores mobiltelefon blandt andet i forhold til sociale medier, videoer, spil og meget andet.

Der skal ikke meget til for at smadre en skærm

Og når den for mange af os har en både praktisk, effektiv og underholdende karakter, er det derfor også vigtigt, at vi gør lidt ekstra for at passe på vores smartphone. Og her er det isæt skærmen, der er tale om. Det er nemlig ikke sjældent, at man ser en mobiltelefon med en smadret skærm, idet der ofte ikke skal meget til, før den krakelerer. Den skal derfor bare tabes, og så betyder det ofte, at skærmen er gået i stykker – men det er heldigvis noget, du kan undgå og forebygge.

Beskyt din skærm med godt mobiltilbehør

For dig handler det bare om først og fremmest at tage et kig på de mange former for smart panzerglas, der kan sættes på skærmen. Her er der tale om et tyndt glas, der ligges oven på skærmen, og det er så kraftigt, at det langt hen af vejen vil beskytte skærmen mod alt fra fald til slag. Det er således din mulighed for at slippe for en smadret skærm. Og derfor er det højst dit panzerglas, der i ny og næ skal skiftes.

Ekstra mobiltilbehør: Beskyt din smartphone med et cover

Derudover bør du også tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med et cover som ekstra mobiltilbehør til din smartphone. Du kan nemlig købe sådanne, der dækker skærmen helt, hvorfor den vil være godt dækket ind, når den ikke er i brug. Når mobiltelefonen rammes ind, vil der også være andet, der tager det største stød ved eventuelt et tab, og derfor er skærmen meget bedre beskyttet.

Fortsæt med at læse

Mobil

Open Source Apps til Android-telefoner

android

Rigtig mange mennesker er vilde med Open Source. Det er også en meget sympatisk måde at lave ting til internettet på. Det er en meget unik måde at opfatte internettet og de ting, som er tilgængelige. Hvor mange firmaer laver lukkede applikationer og programmer er der mange der går helt imod dette. Der er nogle, som laver applikationer, som kun kan bruges og downloades hvis man har et helt særligt styresystem og et særligt device. Der er dog også dem, som er mere open source-orienterede. De laver ting, som de lader ligge frit på internettet. Det betyder, at folk kan bruge dem som de vil. Ønsker man at udvikle disse ting kan man for eksempel frit gøre det. Det kan betyde meget for det community der bliver skabt omkring en ting. Læs mere her om de applikationer du kan finde.

Tip: Besøg mobilabonnementerne.dk

Få styr på vejene med open source app

Rigtig mange har telefoner, som er baseret på Android. Det man kan sige om android er, at det er et styresystem. Det betyder, at det er det system, som man bruger til at navigere rundt i sin mobil med. Alle knapper, lyde og lignende er alt sammen noget der har med styresystemet at gøre. Selve navnet, styresystem, siger faktisk det hele. Det er nemlig det system, som styrer hele din telefon, computer, tablet eller hvad du nu bruger for et device.

Der findes mange forskellige apps du kan downloade til din Android telefon. Det skyldes, at der faktisk er mange der lægger gode og brugbare apps ud til dig der har en Android telefon. Hvis disse apps er open source betyder det, at du frit kan bruge dem lige som du vil. Det betyder også, at du altid kan finde en god app til lige hvad du har brug for. Rigtig mange mennesker har for eksempel brug for at kunne finde rundt på vejene. Der findes mange gode applikationer du kan bruge til at finde vej. Det gør der uanset hvilken form for smartphone du har. Faktisk er en af de mest populære apps du kan finde derude netop en app, der kan hjælpe dig med at finde vej. Pludseligt slipper folk i hele verden for at fare vild og bruge tid på dette. Det har revolutioneret verden og du finder både open source-applikationer og apps du skal betale for.

Hør musik med open source app

En af de ting, som mange mennesker der udvikler open source synes er, at du skal kunne høre musik. En god sang eller en god kunstner kan være som balsam for sjælen. Det betyder, at det er noget, som kommer os alle sammen til gode. Der findes forskellige musik apps, som du skal betale for. Disse penge giver penge til de kunstnere der afspilles i app’en. Der findes dog også en helt anden tilgang til at høre musik. Vælger du en open souce løsning kan du finde en app, hvor musikere lægger deres musik op selv. De ved udemærket godt, at de ikke får penge for det. De gør det enten for at blive kendte eller for at folk skal lære dem at kende.

Måske synes de selv, at deres musik er så godt, at alle bør lære det at kende. Er det tilfældet kan du være sikker på, at det kan betale sig at lægge sin musik ud frit tilgængeligt ved hjælp af en open source app.

Søg på internettet med open source applikation

Noget af det man har brug for når man har en smartphone er at søge forskellige ting frem på internettet. Der er altid nogle ting man skal slå op eller nogle ting man kan blive klogere på. Disse ting kan man med stor sandsynlighed finde på nettet. Er du typen der er vild med open source kan du finde en applikation du kan bruge til netop dette formål. Du kan nemlig sagtens finde en applikation, som du kan bruge til at søge på internettet med.

Det er en form for browser og det er noget, som du selv kan udvikle hvis du vil. Pointen med open source er nemlig, at du kan tilføje features hvis du vil. Det er en demokratisk måde at se internettet på da man på den måde viser hvordan alle ting bør være tilgængelige for alle.

Fortsæt med at læse

Trending

Copyright © 2019 OSL.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk